Your cart is currently empty!
پاناکوتای نسکافه
پاناکوتا
مواد لازم :
شیر 2لیوان
شکر 6ق غ
ژلاتین 2 ق غ داخل 4/1 لیوان آب حل کنید و روی کتری بنماری کنین تا ذرات کاملا حل بشن
خامه صبحانه 100 گرم
پودر نسکافه 1بسته یا 2 ق م
اسانس وانیل کمی
طرز تهیه :
شکر را داخل شیر بریزین و بزارین رو شعله تا شکر حل بشه.
خامه را بنماری کنید تا کاملا شل شده را روون بشه.حالا شعله را خاموش کنین و ژلاتین و خامه و وانیل رو بهش اضافه کنین.
بعد نسکافه را جداگانه با مقدار کمی آب جوش مخلوط کنید تا حل ، بعد مواد دسر را به دوتقسیم کنید.به یه بخش وانیل و به بخش نسکافه اضافه میکنیم.
بعد در قالب مورد نظر اول دسر وانیل را ریخته و در یخچال قرار میدهیم بعد دو ساعت که مواد بسته شد،دسر نسکافه را به آرامی روی مواد وانیل اضافه میکنیم.
Leave a Reply