پاناکوتا

مواد لازم :

شیر 2لیوان

شکر 6ق غ

ژلاتین 2 ق غ داخل 4/1 لیوان آب حل کنید و روی کتری بنماری کنین تا ذرات کاملا حل بشن

خامه صبحانه 100 گرم

پودر نسکافه 1بسته یا 2 ق م

اسانس وانیل کمی

 

طرز تهیه :

شکر را داخل شیر بریزین و بزارین رو شعله تا شکر حل بشه.

خامه را بنماری کنید تا کاملا شل شده را روون بشه.حالا شعله را خاموش کنین و ژلاتین و خامه و وانیل رو بهش اضافه کنین.

بعد نسکافه را جداگانه با مقدار کمی آب جوش مخلوط کنید تا حل ، بعد مواد دسر را به دوتقسیم کنید.به یه بخش وانیل و به بخش نسکافه اضافه میکنیم.

بعد در قالب مورد نظر اول دسر وانیل را ریخته و در یخچال قرار میدهیم بعد دو ساعت که مواد بسته شد،دسر نسکافه را به آرامی روی مواد وانیل اضافه میکنیم.