Your cart is currently empty!
پاناکوتای انار
مواد لازم برای تهیه پاناکوتای انار:
خامه صبحانه | 200 گرم |
شیر | نصف لیوان |
ژله انار سیرنگ | 1 بسته |
دانه انار | 1 لیوان |
پودر ژلاتین | 1 ق غذاخوری |
آب جوش | 1 لیوان |
شکر یا عسل | 1 ق غذاخوری |
وانیل | 1 ق چایخوری |
طرز تهیه پاناکوتای انار
- برای تهیه پاناکوتای انار ابتدا طبق روال همیشگی درستکردن انواع ژله، پودر ژله انار سیرنگ را با با آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا دانههای ژله به خوبی حل بشوند.
- حالا لیوان یا جامهای سرو دسر پاناکوتا را تا نیمه پر از دانه انار کنید.
- وقتی ژله انار کمی خنک شد، به آرامی از آن روی دانههای انار بریزید.
- لیوانها را به مدت 1.5 تا 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ژله انار ببندید.
- در این فاصله، سراغ درستکردن پاناکوتای وانیلی بروید.
- ابتدا پودر ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید اما هم نزنید و اجازه دهید خود پودر ژلاتین حل بشود.
- خامه را داخل یک ظرف مناسب مثل پیرکس که هم تحمل سرما داشته باشد و هم گرما بریزید.
- داخل ظرف دیگری، مقداری آب جوش بریزید و از همان اول در انتخاب ظرف پیرکس، ظرف حاوی آبجوش و ارتفاع آبجوش دقت داشته باشید زیرا خامه موجود در ظرف رویی بههیچوجه نباید با آبجوش تماس داشته باشد.
- ظرف حاوی خامه را روی ظرف آبجوش قرار دهید و خامه را هم بزنید تا یکدست شود.
- شکر را با خامه ترکیب کرده و مرتب هم بزنید و دقت کنید که خامه به هیچ وجه به جوش نیاید. پس قبل از بهجوشآمدن خامه، آن را از روی حرارت بردارید.
- حالا خامه پختهشده را با پودر ژلاتین پفکرده مخلوط کنید.
- به مخلوط بالا وانیل را نیز اضافه کنید و همه مواد را از صافی عبور دهید تا تکه ژلاتین حلنشده وارد قالب نشود.
- ظرف پاناکوتا را روی یخ قرار دهید و مواد را هم بزنید تا خنک شوند. اگر پاناکوتای گرم را روی ژله انار بریزید، ژله آب شده و زحمات شما به باد میرود!
- بعد از حدود 2 ساعت که ژله انار کاملا بست و سفت شد، لیوانهای ژله را از یخچال خارج کرده و با قاشق به آرامی از پاناکوتای وانیلی خنکشده بریزید.
- پاناکوتا باید درست تا لبه لیوانها برسد و اگر لبه لیوانها یا دیواره آنها کثیف شده، با دستمال پاک کنید و لیوانها را دوباره به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا ببندد.
دسرپاناکوتای انار شما آماده است.
نکاتی درباره تهیه و تزیین دسر پاناکوتای انار
- میتوانید ابتدا دسر پاناکوتا را داخل لیوان ریخته و وقتی بسته شد، ژله انار را روی آن بریزید؛ یعنی درست مراحل بالا را برعکس انجام دهید.
- یک لایه نازک از ژله انار را داخل لیوان بریزید و بعد روی آن را با پاناکوتا پر کنید و در نهایت دسر را از قالب خارج کرده، روی دسر را با سس انار تزیین کنید یا چند قطره رب انار بریزید.
- همچنین میتوانید دسر پاناکوتای انار را شبیه ژله رنگین کمان، به صورت لایهلایه درست کنید.
- یا اینکه داخل پاناکوتای ساده، مقداری آب انار بریزید و یک پاناکوتای دو رنگ سفید و صورتی داشته باشید.
- برخی افراد برای تهیه دسر پاناکوتای انار به جای پاناکوتای وانیلی، پاناکوتای دارچین تهیه میکنند که در آن صورت، شما به چوب دارچین نیاز دارید و این دسر نیز عطر و طعم خوبی خواهد داشت.
- برای سرو دسر پاناکوتا میتوانید لیوانها را بعد از پرکردن با دانه انار و ژله انار، به صورت 45 درجه، کج داخل یخچال قرار دهید تا دسر به صورت اوریب بسته شود.
Leave a Reply