باسلوق یا راحت –الحلقوم

1 لیوان نشاسته گل

2لیوان آب

1لیوان شکر

1بسته پودر ژله

2ق غ آبلیمو

1ق غ کره

یک لیوان نشاسته گل(همین نشاسته دون دون سفید) با دو لیوان آب مخلوط کردم گذاشتم کنار تا نشاسته ته نشین بشه و اون آب ترش و بدبوی نشاسته ته نشین بشه بعد آروم آب روی نشاسته رو خالی کردم ،نشاسته رو داخل قابلمه ریختم دو لیوان آب.

1لیوان شکر ،پودر ژله دلخواه ، 2ق غ گلاب ، 1 ق غ آبلیمو بهش اضافه کردم روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم ولش نکنید چون ته میگیره. نیم ساعت زمان برد تا نشاسته کاملا سفت شده و مثل حلوا وسط قابلمه جمع شد. 1ق غ کره بهش اضافه کردم هم زدم حرارت رو خاموش کردم. ته مرغ خوری پیرکس یا هر ظرفی که دارین و مستطیله آرد پاشیدم ،مواد را روی آرد ریختم با پشت قاشق صافش کردم دوباره روی مواد آرد پاشیدم با کف دستم کمی فشرده و صافش کردم.ظرف رو به مدت 1ساعت داخل یخچال گذاشتم .بعد از یخچال درآوردمو با چاقو آروم  به شکل دلخواه برش زدم .

نکته:به جای آرد از پودر نارگیل هم میتوان استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *