پاناکوتا

مواد لازم :

شیر 2لیوان

شکر 6ق غ

ژلاتین 2 ق غ داخل 4/1 لیوان آب حل کنید و روی کتری بنماری کنین تا ذرات کاملا حل بشن

خامه صبحانه 100 گرم

پودر نسکافه 1بسته یا 2 ق م

اسانس وانیل کمی

 

طرز تهیه :

شکر را داخل شیر بریزین و بزارین رو شعله تا شکر حل بشه.

خامه را بنماری کنید تا کاملا شل شده را روون بشه.حالا شعله را خاموش کنین و ژلاتین و خامه و وانیل رو بهش اضافه کنین.

بعد نسکافه را جداگانه با مقدار کمی آب جوش مخلوط کنید تا حل ، بعد مواد دسر را به دوتقسیم کنید.به یه بخش وانیل و به بخش نسکافه اضافه میکنیم.

بعد در قالب مورد نظر اول دسر وانیل را ریخته و در یخچال قرار میدهیم بعد دو ساعت که مواد بسته شد،دسر نسکافه را به آرامی روی مواد وانیل اضافه میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *